Stalen panelen

Stalen panelen

Onze panelen zijn ideaal voor het afschermen van je tuin, bieden privacy en voegen een moderne, industriële uitstraling toe. Onze stalen panelen zijn veelzijdig inzetbaar voor het afbakenen en/of bekleden van verschillende onderdelen van je tuin. Ze bieden een moderne, industriële uitstraling en zorgen voor een strak en eigentijds uiterlijk. 

Kies uit ons aanbod van verschillende ontwerpen, maten en materialen om je tuin te verfraaien met onze panelen.

Lees meer chevron-down
Lees minder chevron-up

Waar kun je de stalen panelen voor gebruiken? 

Gebruik de panelen om verschillende delen van je tuin op een stijlvolle manier af te bakenen. Denk hierbij aan het afscheiden van een moestuin, het verbergen van vuilnisbakken of een warmtepomp, en het creëren van een gezellig zitgedeelte. Daarnaast is dit paneel uitermate geschikt om tuinhuizen, muren of andere structuren mee te bekleden, waardoor je tuin een strakke en moderne uitstraling krijgt. Kortom, de panelen bieden veelzijdige toepassingen die zowel functioneel als visueel bijdragen aan je buitenruimte. 

 

Panelen in 2 verschillende afwerkingen 

Voor stalen panelen zit je bij MySteel goed. Je hebt keuze uit 2 verschillende materiaalsoorten, namelijk: 

-     Cortenstalen paneel: Deze roestbruine elementen geven jouw tuin een stoer en robuust karakter. Cortenstaal is staal dat hoort te roesten, en is een enorm sterk en duurzaam materiaal dat ideaal is voor buiten!  

-     Gepoedercoat stalen paneel: Deze variant wordt gemaakt van staal, en is leverbaar in heel veel kleuren. Hierdoor kun je de kleur van het paneel aanpassen op jouw stijl. De kleur wordt middels een coating op het staal gespoten en is UV-bestendig.